Τοποθεσία

Τα studios Γιαννάκης βρίσκονται στο παραθαλάσσιο χωριό Σκάλα Ποταμιάς, στην ανατολική πλευρά του νησιού της Θάσου. Τα Studios μας βρίσκονται κυριολεκτικά πάνω στην παραλία, όχι απλά σε «κάποια » παραλία, αλλά στη Χρυσή Αμμουδιά η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες στη Θάσο και σίγουρα η πιο δημοφιλής.

Η Σκάλα Ποταμιάς απέχει 3,5 χλμ. από την Ποταμιά, 3,5 χλμ. από τη Σκάλα Παναγίας (Χρυσή Αμμουδιά), 6 χλμ. από την Παναγιά, 13 χλμ. από το Λιμένα (Θάσος), το λιμάνι και 28 χλμ. από το λιμάνι της Σκάλας Πρίνου.

Σκάλα Ποταμιάς βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία κοντά στον περιφερειακό δρόμο που περιβάλλει τη Θάσο και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπέροχες παραλίες και τα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει η Θάσος.

Η Σκάλα Ποταμιάς διαθέτει μία από τις καλύτερες παραλίες της Θάσου, τη Χρυσή Αμμουδιά. Μόλις 11 χιλιόμετρα μακριά θα βρείτε τη παραλία του Παράδεισου, μια άλλη αγαπημένη παραλία του νησιού. Έχει μια τροπική αίσθηση και σχεδόν πάντα έχει μικρά κύματα για να διώξετε όλες τις έγνοιες σας μακριά!

Η περιοχή φιλοξενεί επίσης διάφορες εκδηλώσεις από το καλοκαιρινό φεστιβάλ Θάσου, συμπεριλαμβανομένων των εκδηλώσεων με παραδοσιακούς χορούς, ζωντανή μουσική και θέατρο, εκθέσεις τέχνης, ξεναγήσεις, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και εκθέσεις τέχνης.