Τα Διαμερίσματα και τα Στούντιος

Προσφέρουμε 4 διαμερίσματα που βρίσκονται σε 2 ορόφους, για 2-5 άτομα και ένα στούντιο κατάλληλο για 2 άτομα. Όλα τα διαμερίσματα και στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγειο, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, μοντέρνα μπάνια και άνετα επιπλωμένα μπαλκόνια ή βεράντες. Το Wi-Fi είναι δωρεάν και διατίθεται σε όλα τα δωμάτια αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.

 

Πρώτος όροφος
Υπάρχουν 2 διαμερίσματα σε αυτό τον όροφο
Το πρώτο είναι ένα υπέροχο πολύ ευρύχωρο studio. Έχει ένα μεγάλο χώρο με ένα διπλό κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι και έναν τριθέσιο καναπέ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης πολυθρόνας-κρεβάτι, όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο. Μία πλήρως εξοπλισμένη και πλήρους μεγέθους κουζίνα και ξεχωριστό μπάνιο περιλαμβάνονται. Το μεγάλο μπαλκόνι προσφέρει ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στον κήπο και στη Χρυσή Ακτή και το μπλε του Αιγαίου. Αυτό το studio μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 5 άτομα.

 

Το δεύτερο διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει 3-4 άτομα και διαθέτει ένα καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα διπλό καναπέ-κρεβάτι, ξεχωριστό μπάνιο και ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι. Το μπαλκόνι έχει θέα στο βουνό και μπορεί να βγεί κανείς σε αυτό είτε από το υπνοδωμάτιο ή το καθιστικό.

 

Ισόγειος Όροφος

Το πρώτο διαμέρισμα στο ισόγειο διαθέτει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και πόρτα που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο. Το σαλόνι διαθέτει ένα διπλό καναπέ-κρεβάτι, μια πολυθρόνα κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ξεχωριστό μπάνιο. Υπάρχει και εδώ η δυνατότητα τοποθέτησης μίας επιπλέον πολυθρόνας-κρεβάτι. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει ένα όμορφο αίθριο και κήπο με θέα στο Χρυσή Ακτή, και υπάρχει επίσης και μπάρμπεκιου στο τέλος του κήπου. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα.

 

Το δεύτερο διαμέρισμα στο ισόγειο διαθέτει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, καθιστικό με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα διπλό καναπέ-κρεβάτι, μια πολυθρόνα κρεβάτι, μπάνιο και βεράντα με θέα στο βουνό. Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 4 άτομα.

Το στούντιο έχει ένα διπλό κρεβάτι, ένα τραπέζι με καρέκλες, ένα χώρο παρασκευής τροφίμων χωρίς συσκευές μαγειρέματος και ένα ψυγείο. Υπάρχει ένα ξεχωριστό μοντέρνο μπάνιο με ντους και ένα καλoύ μεγέθους αίθριο με θέα στο Όρος Υψάριο. Αυτό το στούντιο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα ή ένα ζευγάρι με ένα μικρό παιδί.